En tanke jag fick..

Va om den där mannen i Denver, som på premiären av Batman-filmen sköt massa människor. Även om Anders Bering Breivik som sköt människor i Norge på sommarlägret. Är det inte lite sjukt att mannen i Denver som dödade 12 personer och skadade 58 pers, ska få 1000 år fängelse eller möjligtvis dödsstraff.. Medans Breivik får 22/23 år fängelse? Och då tänker ni " men det är inte samma lagar i Norge och USA!". Och det är ju förståss anledningen till att Breivik inte får dödsstraff. Men då tänker jag också att 23 år i fängelse är väl inte livstid i Norge? Eller det kanske det är... Eftersom han bara flinade när dom pratade om händelsen och att han sa att hans plan inte gick som den skulle, att han skulle dödat fler... Så får iallafall jag tanken att han kommer att göra om något sådant när han kommer ut efter drygt 20 år..! Fast båda är ju idiotiska som skadat andras liv så illa! Har man tagit livet av någon annan på flit, så är väl ens egna liv också värt att försvinna.. Särskilt när det gäller så många människor.. Ne jag vet inte... En tanke jag hade.. Synd att inte alla länder har samma straff..!


Stockholm

tänkte skriva lite kort om Stockholm. Åkte tidigt i fredags som sagt.. väl framme drog vi oss direkt till Nacka för att gå på Nacka forum! Köpte dock inget eftersom mina pengar är lite sllut efter semestern. Men var bara där en liten stund, sedan drog vi oss ut till Zandra och Fredrik. 
 
 Hemma hos Zandra och Fredrik 
 
Senare på kvällen kom några av deras vänner dit. Då grillade vi och festade lite, vi var strax över tio pers. Somnade runt 2 tiden den natten. 
 
Nästa dag kom mamma, pappa, Nina, Danne och Simon ut ganska tidigt på dagen. Satt och pratade i solen med några drinkar, tills vi drog oss mot stranden. Senare på kvällen grillade vi, badade i poolerna ( jag badade bara dock i en varma). 39 grader i det vattnet, jätteskönt, men fick bra ont i huvudet efter ett tag. Och pratade lite. Alltid mysigt att träffa släkten. Mamma, pappa, Nina och Danne åkte hem runt tolv tiden. Då plockade vi iordning lite. Sedan satt jag, Martin, Fredrik, Fredrik, Zandra och Rebecca kvar inne i vardagsrummet och pratade massor och åt godis. Gick och la oss runt fyra tiden.
 
Zandra
 
Fredrik och Hektor
 
Fredrik och Fredrik
 
Nina och Kharma
 
På Söndagen åkte vi hem runt tre tiden. åkte till Rusta och Brisak för att handla lite. Sedan blev det raka vägen hem för middag!
 

Nu väntar Stockholm!

Imorgon ska jag åter börja packa för en resa till Stockholm, för att träffa släkten. Imorgon åker jag och Fredrik till Rebecca och Martin och sover där en natt. På fredag åker vi 4 tidigt för att kunde utnyttja dagen. På lördag åker även mamma och pappa upp. Så då kommer hela "stockholmssläkten" och vi samlas för en liten fest! Kommer nog hem på söndag, kommer bli superkul!


Dagen

började med en seg morgon liggandes framför tv:n. Klockan tolv gick jag ut en sväng med Lisa. Sen solade lite, åt, solade. Nu har jag precis druckit en jordgubbssmothie efter ett intervallpass i skogen med mamma! Nu ska jag gå och duscha, sedan väntas mat!


Hemma

Tänkte göra en sammanfattning av resan när pappa har lagt in bilderna på datorn. Jag orkade inte gå runt med kameran.. Men tog några med mobilen , här har ni dom!


Framme i Italien!

Gick snabbt igenom den lilla flygplatsen i Sverige ( Arlanda, mycket roligare). När vi gått på flyget och vi precis skulle starta, så ropade dom att det va tekniska problem på planet, så alla fick förflytta sig till ett annat. Vilket va bra för då fick vi sitta tillsammans, vilket vi inte fick innan då vi nästan fick på sist.. Vi blev ungefär en timma sena. Landade i 33 graders värme och skulle sitta i en jävla buss i ca 1 timma med stoppljus och köer. Sen lite promenad på det. Men efter många om och men va vi framme vid hotellet, sen gick vi direkt ut till alla kanaler och åt lite italienskt. Har även gått lååång kvällspromenad och ätit glass. Blixtrade som bara den när vi gick tillbaka, inget uppehåll alls. Mullrade inte heller..! Men nu ska vi sova lite, trötta efter allt resande.. Bild från Google ( ska kanske ta lite bilder imorgon om jag orkar ta med telefonen..) :)


10 juli

Hej! Är typ nyvaken och ska snart upp och äta frukost! Hade tänkt hitta på något med michaela, då det är våran sista chans att ses på 4 veckor. Men hon verkar inte kunna! Kommer sakna dig bajsmycket kära vän! Du får höra av dig såfort du kommer hem! <3 Som sagt, imorgon åker vi.. Klockan 14.30 lyfter planet..! Sen kommer jag hem den 23:e! Det får nog bli att packa hela dagen! Bilder på mina två <3!


dansavslutningen

 
Det va dom bilderna jag hade på min dator... de andra får ni se en annan gång! 

Seg dag

Denna dagen har varit lika seg som igår! Då gick jag med pyjamas exakt hela dagen. Idag gick jag också runt så, tills Michaela smsade. Då drog jag till henne ( som hade pyjamas på sig). Och vad gjorde vi? SEGADE (som många gånger förr)...Vi satt först i soffan, sen sängen, sen soffan, matbordet, gick en liten sväng (omg....!)... Men det va för att hunden skulle rastas. Sen när vi kom hem... Vad gjorde vi då..?.... Jo, vi satt i soffan! Gud asså, dagen har varit så himla seg så det finns inte!!Men då kan man lika bra sega tillsammans,istället för på två håll! Till nästa gång ska vi skärpa oss!! Hihi

Bild på VÄRLDENS BÄSTA vän !!


Tycker ni också ska testa att stampa med laroy

Så jävla kul!Tack för kvällen Lisa!


RSS 2.0