Stockholm

tänkte skriva lite kort om Stockholm. Åkte tidigt i fredags som sagt.. väl framme drog vi oss direkt till Nacka för att gå på Nacka forum! Köpte dock inget eftersom mina pengar är lite sllut efter semestern. Men var bara där en liten stund, sedan drog vi oss ut till Zandra och Fredrik. 
 
 Hemma hos Zandra och Fredrik 
 
Senare på kvällen kom några av deras vänner dit. Då grillade vi och festade lite, vi var strax över tio pers. Somnade runt 2 tiden den natten. 
 
Nästa dag kom mamma, pappa, Nina, Danne och Simon ut ganska tidigt på dagen. Satt och pratade i solen med några drinkar, tills vi drog oss mot stranden. Senare på kvällen grillade vi, badade i poolerna ( jag badade bara dock i en varma). 39 grader i det vattnet, jätteskönt, men fick bra ont i huvudet efter ett tag. Och pratade lite. Alltid mysigt att träffa släkten. Mamma, pappa, Nina och Danne åkte hem runt tolv tiden. Då plockade vi iordning lite. Sedan satt jag, Martin, Fredrik, Fredrik, Zandra och Rebecca kvar inne i vardagsrummet och pratade massor och åt godis. Gick och la oss runt fyra tiden.
 
Zandra
 
Fredrik och Hektor
 
Fredrik och Fredrik
 
Nina och Kharma
 
På Söndagen åkte vi hem runt tre tiden. åkte till Rusta och Brisak för att handla lite. Sedan blev det raka vägen hem för middag!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0