Godnatt

Ligger just nu i pappas säng! Ska snart gå och lägga mig. Imorgon ska jag upp skapligt för att hänga med mamma och pappa till stan och handla. Lisa och jag ska ha myskväll då mamma och pappa ska ha gäster. Parmiddag...dubbeldejt...
Men iaf, så jag ska hämta en BEN&JERRYS såklart, inte en myskväll utan B&J! Men det kan inte mamma fixa själv, då tar hon säkert fel smak... Men sen får vi se vart kvällen tar oss. Vi får ju stanna i samhället iaf, inga tillgångar någon annanstans just imorgon.

Slänger in en bild på min fina! Vi är inte alltid överens, och det är tjafs hit och dit. Jag har mina utbrott och jag ber om ursäkt... Men du vet att du betyder massor ändå.. även när jag är arg.. Med detta säger jag Godnatt! Godnatt

Min keps-pojke!


Ett sätt att tjäna pengar på

Pappa: du får hundra spänn om du klättrar upp i nattlinne!
Jag: Du får tillbaka hälften om du klättrar upp i kalsonger efteråt!

Ca 10 min senare..

Pappa: men om jag får hundra kronor om jag klättrar upp, så får du två hundra om du klättrar upp efter.
Jag: du får bonus om du hoppar dit från balkongen.
Pappa: ja, då ska jag ha 150.
Mamma: ni får dela på en femhundring om ni ger fan i ställningen..

Efter det stack vi ut i regnet. Det va svajigt där uppe. Men jag är fortfarande vid liv! Nu är jag snart en hundring rikare också, det känns bra...!


Antagningsbeskedet

Ja, jag har fått mitt antagningsbesked. Kom in på förstavalet (pjuh). Så nu blir det hotell och turismprogrammet i Linköping. Anders Ljungstedt heter skolan, och är en av Sveriges största skolor. Jag lääär gå lite vilse. Nu tänkte jag kolla om någon vill följa med ut en sväng. Sen ikväll blir det grilla! Ha det pra, puss och kram!
Får se om sötnötet följer med mig till gymnasiet. Skulle va AAWWSOME! <3

Take care of all your memories, you cannot relive them.


Ny dag, nya tag

Precis klivit upp ur sängen. Men det dröjde inte länge tills jag gick raka vägen till sängen i "rummet som är ingenting?". Stod två arbetare precis utanför mitt fönster och gjorde något.. Störde gjorde dom iaf... Idag ska dom invadera våran balkong med, så jag har dragit ner persiennen i köket, tänkte tejpa upp en filt vid balkongdörren med. Men bestämde mig tillslut för att inte vara där istället. Kul att ha dom inkikandes....

Ajja, nu ska jag fixa iordning, sen drar jag och micha till stranden och skaffar lite färg!


Kvällsmys

Precis duschat och myst ner mig i Fredriks IBF tröja! Är det något bra på tv:n idag tro? Skulle så gärna vilja titta på en bra film med en Ben&Jerrys! Muuums, skulle inte sitta fel nu! Jag och Lisa skulle ha gått ut och gått en sväng nu på kvällen, men lata som vi är så sket vi i det. Tjockisar.
Imorgon blir det fint väder, så jag och Michaela lär dra till stranden och sola. Och vem vet.. Kanske årets första dopp på det? :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3057938/images/2012/pic_207306303.jpg" class="image">


True word's..


26 juni

Hej! Tänkte börja om det här med bloggandet! Men ni får inte ha för höga krav på mig, haha.
Fredde va hos mig idag. Och det slutade med att han sa " ae fan, jag tror jag springer hem" . Och det gjorde han också, 1.2 mil. Han lyckades dra mig med mig en tredjedel av vägen med! Då va jag lite sur, men skönt nu efteråt, förståss.
Kan också tillägga att jag va med Felicia med familj på midsommar. Va ute med deras båt på dagen. Ich sen på kvällen åkte vi till dom och grillade, jag sov där en natt med. Nu ligger jag i pappas säng och ska nog snart lägga mig! Imorgon blir det en dag ensam!
Får se hur långt jag kommer denna gång! Ha det bra! Puss


RSS 2.0